Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

fredag 8 augusti 2014

Varje ny dag

Jag behöver klä av mig all min historia. Vad jag lärde mig i går är inte min historia i morgon. Om jag låter detta vara min historia finns risken att jag inte är öppen för det som är idag. 

Jag behöver leva som varje dag är första dagen i mitt liv. Jag behöver tillåta mig att vara så öppen, så villig och så ärlig att jag möter världen som den är, inte som jag tänker att den är. Först då kan jag möta världen och all den kärlek som finns där. 

Världen är fylld av all den kärlek jag behöver och som jag hela tiden söker. Skulle jag inte finna den är det enbart jag själv som satt hinder för den att visa sig. Jag har redan tillgång till allt detta, det är därför jag varje dag behöver tänka att denna dag är den första dagen i mitt liv.

När jag i hjärtat kan tänka på detta sätt kommer jag att finna något mycket större än jag någonsin tidigare upplevt. Fritt från fördomar, fritt från harm, fritt från skuld och skam. Fritt från rädslor. 

När kommer din dag att bli den första dagen i ditt liv? Om det inte finns en sådan dag, vad hindrar dig att få denna dag att bli just den dagen? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948