Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

onsdag 19 november 2014

Ännu mera jag

Jag har levt så här långt. Vad finns ännu kvar? Vad är det jag ännu inte varit med om. Vad har ännu inte hänt och vad är det som ännu inte visat sig. Vad har jag ännu inte nått fram till. Vad det så här det skulle bli? Vad det detta? 

Vilka tankar har jag ännu inte tänkt? Vilka tankar finns kvar som ännu inte nått mig? Vilka tankar har ännu inte visat nya öppningar för mig? Vilka tankar har jag ännu inte inte tänkt som jag kanske inte heller skulle vilja tänka? Jag vet att det finns fler av alla tankar som finns. Vilka tankar har jag tänkt som jag inte skulle vilja tänka om och vilka tankar har jag tänkt som jag gärna tänker igen? Jag ska göra vad jag kan för att få uppleva fler av dessa. Jag vill göra detta för att bli ännu mer jag.

Vilka känslor har jag ännu inte känt? Vilka känslor har ännu inte visat sig för mig? Vilka känslor har jag ännu inte släppt fram. Jag vet att de finns både de smärtsamma och de riktigt förlösande glädjefyllda. Jag ska göra vad jag kan för att öppna hela mitt register av känslor som jag till viss del kanske har låst in. Jag vill göra detta för att bli ännu mer jag.

Vilka handlingar har jag ännu inte gjort. Vad är det som jag ännu inte vågat göra? Mina rädslor kan ha hindrat mig eller är det mitt intellekt? Vad är det som jag ännu inte vågat göra som kanske kan öppna nya dörrar för mig? Vilka handlingar är det om kan frigöra mer av mig. Vilka handlingar vill jag inte göra om och vilka handlingar vill jag göra mer av? Jag känner inte till alla handlingar som finns men hoppas att det finns en massa handlingar som ännu inte nått mig. Jag ska göra allt jag kan för att finna och göra nya handlingar som jag ännu inte gjort och som hjälper mig att bli ännu mer jag.

Det finns så mycket tankar, så mycket känslor och så mycket handlingar som ännu inte nått mig. Jag är öppen och villig att möta detta. När jag väljer att möta allt som finns även fanns det på kort sikt kan smärta ökar chansen att jag blir ännu mer just jag.

Vad har du kvar att möta? Vad är du villig att möta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948