Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

tisdag 24 februari 2015

Måsten

Jag måste vara snäll. Jag måste hålla min vikt. Jag måste arbeta. Jag måste städa. Jag måste handla. Jag måste träna. Jag måste förbereda mig. Jag måste skaffa fler kunder. Jag måste göra klart. Jag måste sluta dricka. Jag måste sluta banta. Jag måste sluta. Jag måste.

Visst låter det tungt!? 

Måste ställer krav. Måste blir ett tvång. Måste blir fullt av krav och tvinganden. Det blir nästen omöjligt att ens sätta igång dessa måsten och när de ska göras kräver det stor kraft och energi.

Måsten tenderar att just fortsätta att bli måsten och svåra att genomföra. Genomförs de så blir det ändå inte med någon större glädje och lust. 

När saker ska bli gjorda och jag själv väljer att göra dessa saker med lust, passion och egen vilja händer något. Jag gör det för att jag vill och därmed kommer jag att få tillgång till helt andra krafter. Jag kanske också har ett tydligt mål med det jag vill vilket är en fördel. 

Chansen att allt det jag vill, verkligen också kommer att bli av ökar tusenfallt.  

Glöm inte heller bort den kraft som uppstår när jag också tillåter mig att leva i otyglad upprymdhet. Upprymdhet fyllt av egen bekräftelse, lust och passion kan försätta berg. 

Vad är dina knep för att verkligen få saker gjorda förutom att faktiskt göra det? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948