Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

onsdag 11 mars 2015

En av en

Du är här av en särskild anledning. Du är här för att du är du och för att du är den enda av dig på hela denna jord, ja hela universum. Ingen är som du. Ingen. Var enda cell i din kropp är anpassad till just dig och gör just dig till dig. Varje ny cell som skapas i dig är också unik vilket gör att det som skapar dig är bara du. Du en enda unik individ på just denna jord i detta universum. Hur andra än försöker kopiera dig är du den enda här. Med din kropp, med dina tankar och dina känslor. Med det du gör. 

Du är här för att jorden och universum behöver dig. De behöver dig för du är unik. De behöver dig för att lära sig av dig. De behöver dig inte enbart för att du ska reproducera dig utan också för den kunskap och den sammansättning som du bör med dig och som behövs för att denna jord och detta universum ska bli så bra som möjligt. 

Utan dig kommer något att saknas. Det finns i så all ett tomrum som du lämnar efter dig. Det tomrummet vill vi andra inte se. 

Om du känner att det är svårt att finnas här för dig själv, var här för jorden och för universums skull.

Ibland, är det smärtsamt och rentav skrämmande med allt som är och allt som förväntas. Ibland är det till och med obegripligt att förstå och ta in. I stunder och långa tider har jag haft svårt att se min del av det större. Jag har varit fullt upptagen med min del av mig. Detta har gjort att jag glömt att se min del i helheten. Det är precis en av de saker som jag tidigare missade. Jag var för mycket fokuserad på att få.

Nu kommer din stund på jorden. Din stund att ge det som du har just för att du är en av en. När du ger kommer du att märka att något händer. Vad det är kommer du själv att få lägga märke till och upptäcka. Lova mig bara en sak, när du lägger märke till det som sker, berätta det du ser till någon annan. Berätta inte hur du kom dit men berätta att det finns en väg dit.

Välkommen till denna jord denna du den enda av du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948