Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

fredag 7 augusti 2015

Din uppgift

Det viktigaste du har att göra i livet är att vara egoist så du överlever för på det sättet kommer du att få mänskligheten att bestå. Du har som uppgift att göra det bästa för dig själv tankemässigt och känslomässigt så att du på alla sätt tar hand om dig själv. Vem ska annars göra det? Du ska se till att ha ett liv som är värt att leva för dig så att du inte belastar andra utan kan ta hand om dig själv och de du har omkring dig. Världen har inte tid att fokusera på dig utan behöver fokusera och hjälpa andra som verkligen behöver det och som inte kan ta hand om sig själv. På detta sätt ser du till att hjälpa världen. 

Ha ett bra liv i balans. Var lagom rädd. Ha lagom med tankar och funderingar om livet. Ge lagom uttryck för dina känslor. Var vänlig mot andra. Hitta tillfälle att skratta. Var här och nu. Hitta människor omkring dig som är viktiga för dig och du för dom. Gör upp med din historia du kan ändå inte förändra den. Be om ursäkt och förlåt. Glömt inte bort att förlåta dig själv. Oroa dig inte för framtiden, framtiden kommer ändå inte förrän den kommer och då vore det ju tokigt att ta ut all oro i förväg. Ta gärna ut lyckan i förskott, skulle det inte bli som du tänkt dig så hade du i alla fall kul under tiden. Lär känna dina rädslor genom att utmana dig, du kommer att upptäcka att inget var så läskigt som du tänkt dig. Har du tendenser att få ångest så sitt kvar i det. Ångesten kommer att rida ut även fast du är övertygad om motsatsen. Kom ihåg att allt är mycket skönare efteråt. Tänk på att det du tänker eller känner är inte så det är utan din uppfattning om hur du tror att det är. Du skapar dig bara en illusion. Det andra tänker, känner och tycker har inte alls med dig att göra utan det sker helt utanför dig själv. Viktigt att du separerar på det som är utanför dig själv och innom dig. Det som är utanför dig själv har inte med dig att göra. Sätt mål och genomför det du tänkt att du vill ska ske. Använd inte droger av något slag din hjärna blir inte sig själv och du för det bara svårt för dig. Världen är full av färger och nyanser inte bara svart eller vitt. Hitta sätt att ha kärlek till dig själv, du är den första som behöver älska dig. Rör på dig. Ät mat som är bra för din kropp. Drick vatten. Ta hand om ditt eget varumärke du. Ta hand om din miljö omkring dig för det gagnar dig själv. Tänk på att du redan har allt och det ända du behöver göra är att utveckla det du redan har. 

Gör det du ska så du har det bra. Andra behöver mer hjälp än du.

Jag tog inte hand om mig vilket gjorde att det var mycket annat som inte blev bra. Jag fyllde mig med konstiga tankar och känslor som gjorde att jag gjorde saker jag inte skulle i stort och smått. 

Gör du det du ska så du tar hand om hela dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948