Bloggen har flyttat till samtalforallablog.wordpress.com

söndag 17 april 2016

Alla bär vi på superkrafter

Vi går igenom livet och tror att vi inte kan något och att vi inget duger till. Det verkar som detta är ett naturtillstånd som alla bär på, det är bara det att vi är olika bra på att dölja det. Många kanske alla går ibland och väntar på när någon ska avslöja hur det egentligen är med oss och att vi egentligen inget kan, särskilt när vi har mött framgång. 

Alla människor har både möjligheter och förmågor. Alla bär på någon förmåga som är speciell och som är en särskild gåva. Något vi kan och som vi är lite bättre på. Vi har superkrafter som ibland styr oss fel men samtidigt definitivt har en möjlighet att styra oss rätt. Vi är bra på något och vi kan det väldigt bra. 

Jag matades i min uppväxt med att jag var oduglig och inget kunde. Länge trodde jag detta samtidigt som jag kämpade på olika sätt för att bevisa motsatsen för att få ett erkännande. De jag skulle bevisade det för har dött för länge sedan men besattheten levde kvar längre och gör sig då och då påmind igen. "-Du kan inget och du är värdelös. -Du kan inget och du är värdelös."

Egentligen, vilket ingen sagt till mig, är att jag bär på superkrafter som kan vara lite svåra att styra men ändå superkrafter som gör att jag ibland hamnar fel men framför allt leder dessa mig för det mesta framåt. Jag har krafter som är förmågor upplärda genom min historia och utvecklade av mig själv i dialog med andra vilket gör att jag är den jag är idag. Utan all denna energi och erfarenhet som jag samlat på mig skulle jag inte vara den jag är idag. Jag skulle inte veta det jag vet och jag skulle inte agera som jag gör. Jag skulle knappast tänka som jag gör och definitivt ha kontakt med mina känslor som jag gör. Jag gör fortfarande saker som blir fel och jag begår misstag men det är så jag lär mig och så har det alltid varit. 

Jag är bland annat bra på att våga och tro att jag klarar saker även sådant jag definitivt inte har en aning om. Jag tänker att kan andra det så kan jag. Detta är en av mina superkrafter.

Vilka superkrafter har du? Kom nu inte och säg att du inga har för då har du inte tänkt tillräckligt. Jag vet att du har men om du inte ser det, döljer du det av någon anledning. Så nämn minst en superkrafter som du har!?  

Idag är en dag jag ska använda mig av någon av mina superkrafter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Johan Andersson
Ystadsvägen 28
121 49 Johanneshov
0762- 289948